dissabte, 17 de gener del 2009

VILANOVA Contrafort de la Roca dels Arcs

Avui dissabte em trobo amb el company de sempre a la Font de la Figuera a Vilanova, ell porta gran part de la setmana fent gel i esqui de muntanya.

Enfilem cap Rubies, però quan portem una bona estona el gel que hi ha a la pista, fa impossible poder tirar endavant, així que intentem girar, el gir ens ha costat una bona estona, i sort de la pala i els piolets si no potser encara hi seriam. De nou a Vilanova, no sabem massa el que fer, si anar a la Roca dels Arcs a fer alguna via curta, però la baixada té molta neu i anar fins l'altra punta de paret per baixar ens fa mandra, així que acabem fent esportiva al contrafort de la roca dels Arcs. No sé les vies que hem fet ni la dificultat, de les 5 vies tres eren força fàcils V o V+ i dues que picaven una mica més. Una d'aquestes és molt maca un muret tipus Rampas invertidas i a dalt un pas duret d'una regleta, la dificultat deu rondar el 6b. L'esportiva ens ha salvat el dia tot i que jo m'he quedat amb ganes.



Els piolets van ser de gran ajuda


El Josep A. en una de les vies


Després d'una setmana encara hi han llocs amb aigua


Un desplomet amb unes busties bonissimes

4 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

El que t'havia dit, tu no pares !!

Jo el dissabte vaig pujar a Malanyeu a equipar un projecte de via i vaig tenir els mateixos problemes amb la neu. Vaig quedar atrapat i tot i portar 4x4 vaig haver de posar cadenes per sortir del gel.

marc ha dit...

veig que el tema neu encara està pelut...ara, veig que feia un dia boníssim!
apa, a seguir tibant.

salva ha dit...

A l'hivern, els piolos al cotxe et poden treure d'alguna pista amb gel...i si no es pot provar de possar l'esterilla a sota la roda...la reventes preu treus el cotxe

Fins ara i a veure si et veiem per el Plafó.

Mingo ha dit...

Joan, el diumenge no les tenia totes, no tenia clar si amb el meu cotxe podria fer la pujadeta de tornada o hauria de posar les cadenes.

Marc les pistes tenen molts llocs amb força gel, el meu col.lega els dels tossuts amb el cotxe i vam haver de tornar. El dia va començar una mica tapat, però sobre quarts d'una va parar un ventet molt desagradable i va quedar un dia fantàstic.

Ei Salva, la veritat és que sembla una tonteria però sort em vam tenir dels piolos.
Ens veiem la setmna vinent, aquesta vaig dimarts i dijous.