dissabte, 20 de desembre del 2008

MONTSERRAT Cara sud del Montgros


-->
Avui primer cap de setmana d'anticicló, quedem per anar a fer alguna vieta a la Cajoleta, doncs els compromisos no ens deixen tot el dia. A l'arribar tenim dubtes de si el sol arribarà a tocar a tota la paret, sort que Montserrat hi ha tantes possibilitats, així que anem a conèixer la sud del Montgrós, que segur que hi farà sol, tot i que el cel està enteranyinat. Una bona caminadeta fins al Montgrós i comencem per la via de més a la dreta, crec que es diu Juan Bala, les dues primeres tirades de V i l'última de IV. Arribem dalt i baixem rapelant, la via no ens agradat massa la roca no està descomposta però hi ha moltes crostes de roca que et fan anar sempre alerta. Ens recordem del be que ens ho vam passar fent esportiva l'altre cap de setmana a la Palomera.
Provem la via del costat, no recordo el nom, en Josep A. Em diu que és V+, després de fer els primers metres dubto que la dificultat sigui aquesta, ens adonem que estem en un altra via una mica més difícil 6a+, un llarg de de quasi 55 metres força maco i la roca molt millor que l'anterior. Un cop tots dos a la R, decidim baixar i no fer la rampa de IV, que queda fins dalt. Ei que passa, estem canviant la nostra mentalitat clàssica.


Cara Sud del Montgrós


Primera tirada de la Juan Bala


En Josep A. Arribant a la R1 ( la foto hauria d'està girada, però ???)


En Josep A. a l'inici del segon llarg


Escalant la via de 6a+


Zona d'Agulles

5 comentaris:

llembresku ha dit...

Ei Mingo!!! Aquest dissabte vam estar aprop!!! Molt bones festes xavalote!!!!! I a seguir tibant!!

salva ha dit...

Mingo...ja et vaig avisar que vigilesis amb l'esportiva, que qualsevol dia et veiem apretar a mort en una vía de 15 metres.

Fins desprès.

Jaumegrimp ha dit...

Bona caminada eh? valen la pena aquestes vies del Montgros? jo fa temps que les tinc mirades...

Llorenç ha dit...

Mingo...recordo que fa temps existia un escalador Lleidatà, classic com una aixada....i que va apuntar-se a un boulder....no sem com es friends i tascons es van anar omplint de pols, (pot ser magnesi...) i van desapareixer les piades sobre vies que ara si que passaràn a ser oblidades completament!
per cer si et vens els catxarros avisa!!!!je je je!!

bona feia per aquests 6a+!

Mingo ha dit...

Albert ja veig que vau aprofitar be el dia. Bones festes i moltes escalades.

Salva no se si els esportius caminarien tan, per fer el que vam fer nosaltres. També t'he de dir que vam tenir la impressió que havíem escalat poc.

Jaume la primera que vam fer no em va agradar, la del 6a+ és més bonica i la dificultat son els primers metres.

Llorenç espero que l'esportiva en serveixi per disfrutar més de la clàssica. A més que fa dos mesos que em vaig comprar els aliens. Vinga una abraçada i bones tibades pel 2009.