dijous, 13 de novembre del 2008

MONTSERRAT Serrat del Muntaner cara W "Los lunes al sol"

Quin dia més fantàstic que fa avui, dies com aquest hauria d'esta prohibit treballar, més d'un deu de pensar però que cabronnnnn. Aquest any estic de sort amb el meu horari de treball i després de l'hora de dinar ja estic a Montserrat.

Avui repetim a la cara W del serrat del Muntaner, la via triada és los lunes al sol, li marca un parell de passos de 6b però obligat és 6a..

Arribem a peu de via amb un ventet força desagradable, encetem el llarg, des de baix no sembla 6b, es veu més fàcil però quan arribes al primer parabolt la cosa es complica força, el 6b no és un pas sinó un bon tram, molt però que molt bonic, jo he fet algun Ao, però estic content per què li he vist el color al 6b. El 6a obligat està en el primer llarg.

Inici de la zona més difícil

El segon llarg té un pas molt explosiu a la sortida 6b, massa dur per mi, en Ao, cap problema després tens un tram fantàstic li marquen V+ molt mantingut i superguapo, a mitja tirada hi ha un pas que jo li posaria 6a. La tirada esta molt ben equipada, per no passar por.

El llarg estrella de la via


L'últim llarg, al l'igual que el primer enganya, sembla una rampa però quan ti fots no la trobes tan fàcil IV+, al final hi ha una xemeneia l'entrada li marquen V-, cal vigilar amb la roca. La xemeneia facileta fins al cim. Malgrat la fresqueta que fa, la posta de sol és preciosa, però hem de baixar per què en mitja horeta serà fosc. En tres ràpels de menys de 30 m som a baix.

En Josep Anton iniciant el últim llarg

Entrada delicada a la xemenia


La via és molt recomanable, totes les tirades són maques fins i tot, l'última que no ho sembla. De material necessitareu 12 cintes, que són les que posareu al segon llarg.


Les últimes llums en el serrat de la Pastereta




8 comentaris:

salva ha dit...

Hola Mingo, em quedo amb la primera frase del post: "més d'un deu de pensar però que cabronnnnn"

Nomès es una mica d'enveja sana.

Fins ara

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Renoi Mingo, has agafat el relleu del Joan (Gatsaule) fent-nos dentetes amb les teves escalades de tarda! Aquesta via la tinc pendent i me n'has fet entrar ganes, aquest hivwern serà una bona opció, però hauré d'esperar una mica, ja que tinc un flexor lesionat després de la marató d'escalada de Meteora...que jo també m'ho sé muntar eh!!

la família ha dit...

Hola, felicitats per aquest blog, l'acostumo a mirar... escolliu vies molt boniques i ben comentades!

És un privilegi disposar de temps lliure entre setmana i dedicar-lo a fer una via,sembla molt guapa i l'has explicat força bé sense masses detalls per qui vulgui fer-la i disfrutar-la que també hi trobi color, gràcies! Per cert curiós final en xemeneia..normalment hi són a l'inici, bona via per l'hivern!

Per cert tens un germà que es diu x.n.? Si no és així t'he confós amb un altre Mingo del maresme també escalador!

Que disfruteu de moltes més tardes com aquesta!Salut i bones escalades!

llembresku ha dit...

Ei Mingo, molt bé aquestes escalades d'entre setmana. Aquesta setmana ho ham pogut tastar, i realment és de conya!!! Cada setmana espero la teva piada per pendre nota de les vies que fas i posar-les com a pendents!! Són xulíssimes. Molts records!!!

Gatsaule ha dit...

Ke kabróoooo !

Llorenç ha dit...

Em sumo al comentari d'en Gatsaule!

aixó no es legal! M'hauré de fer profe jo també?!?!?!?

merci per l'informació!

lux ha dit...

....
...
si ......
es que soc molt fina i no m'atreveixo amb els renecs ;))

Realment una es replanteja la vida llegint aquests posts!

bé... ... .... ....

El temps s'ha de tenir.. pero saber aprofitar-lo es tot cosa teva.. Felicitats!

Mingo ha dit...

Salva ja t'ho vaig dir el dimecres mentre plovia que aniriam a Montserrat, Ei que li vaig veure el color al 6b i em vaig recordar de vosaltres.

Jaume la via a mi em va agradar moltissim. El segon llarg és el més complert, però els altres tb són molt macos. Que dius que et fan mal els flexors? si però que te quiten lo bailao a Meteora. Cuida't.

Gràcies s.f.c. pels teus comentaris. Si que tinc un germà que ni diem Xolla no sé si és aquest el que tu vols dir. Amb tanta inicial em tens intrigat.

LLembresku, ja he llegit la teva piada, fer una escaladeta entre setmana, ajuda molt. Records.

Joan, escolta que a la primavera hem de fer molta feina entre setmana.

Llorenç, que aquí no més veus la part bona de la feina, els adolescents d'avui són durillos. Felicitats per la via del Mullapans.

Gràcies pel teu comentari. Lu, tens rao. Ah, ja sé que t'has estrenat a la neu.