divendres, 25 de juliol del 2008

TERRADETS

Estic davant de Terradets, esperant que arribi el meu col·lega, recordo que a l'abril, estava en una situació semblant, però avui és més tard i el sol ja no toca a la paret. Arriba en Josep A, mentres ens preparem el material, li pregunto que si porta ressenyes, la resposta és negativa, però em comenta d'anar a unes plaques ben equipades amb una dificultat màxima de V+, que ell havia fet fa anys. Bé, doncs m'està perfecte, després de alguns dies de no tocar paret i les coses que han anat passant entremig, el principal “múscul” per escalar no el tinc gaire en forma.

Tot i haver-hi ombra, arribem suats. La placa es veu molt llisa, però ben equipada amb parabolts.

Enceto el llarg i és molt maco, a mesura que vaig pujant la dificultat augmenta. Collons amb al V+ el vaig trobant durillo, tinc ganes d'arribar a la R, l'últim tram he estat al limit i he fet un repòs en el bolt. Ja a la reunió em miro la continuació i encara és veu més dura. En Josep A. Em diu que ell aquesta no l'havia feta mai i quan arriba a la part de dalt ell opina que de V+ superior res de res, això m'anima una mica però el que tinc a sobre no ho tinc gens clar, així que baixem i cap a casa, que demà volem anar al Colomina i no vui forçar el meu turmell. La veritat és que no sé que he escalat; avui mirava l'antiga guia de Terradets i em semblava que era la via espai, temps i acte, però el company m'ha dit que aquesta l'havia fet. No sé, potser és nova, però semblava més una via reequipada amb bolt de la FEEC. Si algú ho sap, m'agradaria saber quina dificultat tenia, potser amb l'edat les coses difícils es veu més complicat del que és.


Fins al sostret es fa bé, a partir d'allí la presa és més petita i el final de la placa és lo més complicat









4 comentaris:

salva ha dit...

Mingo, potser amb la teva experiencia les coses difícils es veu més fàcils del que son. Jo no em fiu de tu ni un pèl...per tu tot son V, algún dur...i desprès resulten ser 6a's o 6b's i amb pocs seguros.

Fins ara

Jaumegrimp ha dit...

Ep Mingo! això és el que passa quan vas sense ressenyes, que les vies dónen sorpreses...veig que has recuperat el company habitual
Que es millori el teu turmell!

Gatsaule ha dit...

A la dreta d'Espai, temps i acte n'hi ha dues que fins fa dos o tres anys estaven equipades amb burils. Estan cotades de 6b.... Potser les han reequipat...

Chi lo sa ! Fort com estàs....

Mingo ha dit...

Salva quina mala fama tinc, que jo passo tanta com com qualsevol altre i que el 6b algun cop em surt, a vosaltres sempre.

Jaume ja tens raó, però no n'apendrem mai. El turmell, per mi és un enigma ja fa 3 anys que vaig així, bé ara es recupera més ràpid.

Joan com estas? fisicament no estic malament però de coco, estic en temporada baixa. Perdona, que t'he de dir a tu amb l'humer tocant la pera. Ànims