diumenge, 30 de novembre del 2008

MONTSERRAT Vinya Nova "vies esportives"

La intenció era anar a la Plantació a conèixer la zona i fer alguna escaladeta. El lloc ens ha encantat, però escalar era un pel duret, un sol esmorteit i sobretot, un ventet d'allò més fresquet. Així que tornem a desfer el camí i anem a fer esportiva a la Vinya Nova. Collons això és un altra cosa, 5 minuts caminant i un munt de vies ben assegurades, i a l'hora de dinar un olor a carn a la brasa ummmm. De totes maneres, no ho canvio pels solitaris Frares Encantats, o Ecos.

Les vies no sé massa quines hem fet crec que el sector era el número 2, camp base i d'allí hem fet algunes vies de V+, no tenen nom només un número. No eren gaire dures, després hem fet una de 6a+ la número 16, molt maca un desplomet amb molta vidilla que et posa els avantbraços i les pil.les en forma, ràpid. Ha sortit a vista, joder potser al final aprendrem. Ens adonem que hem de treballar més la condició física per pujar de grau, el que passa és que aquestes vies motiven per continuar treballant. Quan marxàvem, en el sector de la recuperació hem fet la via 5 de 6a, aquesta haurem de tornar per fer-la millor, doncs el fred apretava una mica.

Tot i que l'esportiva està molt bé, he de dir que els meus aliens i camalots no estan en venda


Un regitzell d'agulles en la Plantació


Una de les vies de V+




Escalant la 16 6a+


En el pas clau de la via 5


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Roger:
Molt bé Mingo! ara veig que també fas esportiva. Hauré de negociar amb tú un acord, si et sembla bé, em portes un día a fer una vía clàssica i jo et porto un día a algún sector esportiu! Que t'en sembla?
Per cert, la vía número 5 de la Vinya Nova, jo la trobo dura per ser un 6a, té un pas bastant putilla, però segur que el pròxim cop la feu!!

PGB ha dit...

Opino igual sobre la via núm 5.

Percert, que lleig això d'enumerar vies en comptes de dir-lis per un nom, oi? :(

A apretar-li a l'esportiva Mingo! Que dps a paret això es nota! ;)

Gatsaule ha dit...

No m'estranya que patissiu fred, si ara és temps d'anar a la neu !

A veure quin dia quedem...

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Ei Mingo! no m'extranya que et costés la via nº 5, és de nyapetes i amb els dits glaçats! amb l'anorac posat costa fer grau! jo aquest diumenge vaig optar per sortir amb BTT i malgrat els mes de cinquanta quilòmetres que ens vàrem fer, encara tinc fred!

zombi ha dit...

jajajaj!!!!mingo ke li as pillat el gustillo!!!!!molt be tiu!!!!a muerte!!!!ens veiem al campus...
salut i roka!!!!!!!!

Mingo ha dit...

Roger no hem de fer cap pacte, el dia que vulguis anem a fer clàssica.

Pere, saps que passa que ja no tocava el sol i fotia una mica de fresca, però la tinc, el lateral i el bidit. Salut.

Joan doncs abans voldria donar una ullada als esquis fot 18 que no els toco, però et prenc la paraula.

Jaume si que és fineta, però ja li he dit al Pere que la tinc. No sé si ja estas bé per tibar, però si et ve de gust diga'm alguna cosa.

Ei Zombiiii he vist que li he de fotre més canya al rocodrom.Ens veiem figura